Rutiinne võit, vahva debüüt ja Kreegi langemine

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Kaibaldi debüüt osutus edukaks
Stefan Kaibaldi debüüt osutus edukaks Foto: Raul Mee

Eesti võrkpallikoondis avas puhkusejärgse kontrollmängude seeria veenva 3:1 (20, 26, 17, -21) võiduga Rakveres Slovakkia üle. Neljandas nn. lisageimis kasutas Eesti suuresti teise ešeloni pallureid.

Slovakkia on Eestile vana tuttav «klient»: viimasel ajal on omavahelistes mängudes eranditult peale jäädud. Viimati napi paari kuu eest samas Rakveres, kui Kuldliiga otsustavas heitluses 3:0 võit võeti. Eile oli kaalul märksa vähem, ent võõrustajate üleolek sama kindel.

Paraku tõi poolteist nädalat Lääne-Virumaal harjutamist meeskonnale ka nukra uudise: kogenud temporündaja Ardo Kreek libises eelmisel neljapäeval treeningul niivõrd õnnetult, et saadud puusavigastus sunnib ta EM-valiksarja esimesest kolmest mängust kindlasti eemale jääma. Samuti ei teinud eile kerge seljahäda tõttu kaasa Kristo Kollo, kuid tema osas puudub peatreener Gheorghe Cretu sõnul muretsemiseks põhjus.

«Märjal põrandal lihtsalt libastusin. Puusa piirkonnas on väike kõõluserebend,» sõnas eilset mängu koos sumokuulsuse Kaido Höövelsoniga vaadanud 31-aastane Kreek. «Tuleb jälle teha väike paus. Järgmisel nädalal on uus uuring, aga esialgu arvas arst, et saan taas mängida umbes kuu aja pärast.»

Cretu jäi eile nähtuga üldjoontes rahule, kuid lisas: «Sisse lipsas ka rumalusi, mida mingil juhul teha ei tohi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles