Eesti koondislase koduklubi jõudis Euroopa liigas kolmandasse eelringi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm.
Joonas Tamm. Foto: EPA / Melanie Duchene

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamme koduklubi Sarpsborg (Norra) alistas eile õhtul peetud Euroopa liiga teise eelringi korduskohtumises St. Galleni (Šveits) 1:0 ja jõudis kolmandasse eelringi.

Avamängu võõral väljakul 1:2 kaotanud Sarpsborgi viis järgmisesse eelringi Patrick Mortenseni värav 31. minutil. Seega pääses Sarpsborg edasi võõrsil löödud väravate reegliga. Tamm viibis korduskohtumises väljakul kõik 90 minutit ja teenis 35. minutil kollase kaardi. Kolmandas eelringis kohtub Sarpsborg kümnekordse Horvaatia medaliklubi Rijekaga.

Edasi pääses ka Eesti ründaja Kevin Kauberi koduklubi The New Saints (Wales), kes sai kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 3:2 jagu Lincoln Red Impsist (Gibraltar). Kauber eilses 1:1 viigimängus oma koduklubi koosseisu ei kuulunud.

Konkurentsist langesid aga Eesti ründaja Kaimar Saagi tööandja Torshavni B36 (Fääri saared) ja koondise väravavahi Matvei Igoneni leivaisa Lilleström (Norra). B36 kaotas kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 0:8 Istanbuli Besiktasele (Türgi) ja Lilleström 1:6 Linzi LASKile (Austria).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles