Selgus kohtunik, kes vilistab Tallinnas toimuvat UEFA superkarikafinaali (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Szymon Marciniak.
Szymon Marciniak. Foto: Valery Sharifulin / Valery Sharifulin/TASS

Rahvusvaheline jalgpalliliit UEFA teatas, et 15. augustil Tallinnas toimuva superkarikafinaali peakohtunik on Poola õigusemõistja Szymon Marciniak.

Pea terve kohtunikebrigaad tuleb Poolast. Äärekohtunikud on Pawel Sokolnicki ja Tomasz Listkiewicz, otsajoonekohtunikud Pawel Raczkowski ja Tomasz Musiał ning neljas kohtunik on rumeenlane Ovidiu Alin Hategan. UEFA superkarikafinaalis kohtuvad Madridi suurklubid Real ja Atletico.

Lõppenud jalgpalli maailmameistrivõistlustel vilistas 37-aastane Marciniak kahte alagrupimängu: Argentina – Island 1:1 ja Saksamaa – Rootsi 2:1. Kevadel Lyonis toimunud UEFA Euroopa liiga finaalis, kus Madridi Atletico alistas 3:0 Marseille Olympique’i, täitis Marciniak neljanda kohtuniku rolli.

Marciniak on varemgi Lilleküla staadionil õigust mõistnud, kui neli aastat tagasi peetud Euroopa meistrivõistluste valikmängus kohtusid Eesti ja Sloveenia. Magnus Pehrssoni juhendatud Eesti koondis sai Ats Purje väravast 1:0 võidu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles