Nooremale vennale kaotanud Zverev: pidin pisaratega võitlema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Zverevid.
Vennad Zverevid. Foto: Andrew Harnik / AP

Washingtoni tenniseturniiri meesüksikmängu kaheksandikfinaalis läksid omavahel vastamisi vennad Zverevid. Mängust väljus võitjana 21-aastane Alexander, kes sai üheksa aastat vanemast vennast Mischast jagu 6:3, 7:5.

«Ma olin õnnelik ja nautisin hetke. Me mängisime oma parima taseme lähedal. See oli uskumatu,» sõnas maailma kolmas reket Alexander pärast mängu. «Ma loodan, et see juhtub kunagi uuesti ja loodetavasti suuremal turniiril. Loodan, et kohtume kunagi finaalis.»

ATP edetabelis 42. kohal paiknev Mischa lisas omalt poolt: «Ma pidin oma pisaratega võitlema. See oli suur päev ja suur mäng, mis oli minu jaoks väga emotsionaalne. See oli lihtsalt suurepärane päev!»

Tegu oli vendade Zverevite esimese omavahelise mänguga ATP turniiril.

Alexander kohtub veerandfinaalis maailma 20. numbri Kei Nishikoriga. Ülejäänud veerandfinaalpaarid: David Goffin (ATP 11.) – Stefanos Tsitsipas (ATP 32.), Alex de Minaur (ATP 72.) – Andy Murray (ATP 832.) ja Denis Kudla (ATP 85.) – Andrei Rublev (ATP 46.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles