Chelsea legend alustas treenerikarjääri dramaatilise võiduga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derby peatreener Frank Lampard.
Derby peatreener Frank Lampard. Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS

Londoni Chelsea jalgpalliklubi legend, endine keskpoolkaitsja Frank Lampard juhendab äsja alanud hooajal Inglismaa esiliigaklubi Derby County. Hooaja avamängus teenis Derby kolm punkti, kui võõral väljakul saadi tulemusega 2:1 jagu Readingust.

Derby jäi teise poolaja seitsmendal minutil kaotusseisu, kui sihile jõudis islandlane Jon Dadi Bodvarsson, ent vajas kõigest kaheksa minutit, et viik Mason Mounti tabamusest majja lüüa. Derbyle päästis võidu Tom Lawrence, kes sahistas võrku mängu neljandal üleminutil.

Lampard kuulus Chelsea hingekirja aastatel 2001-2014. Mart Poomi kunagise koduklubi Derby juhendajaks asus 40-aastane inglane selle aasta mai viimasel päeval ehk ettevalmistusperiood oli Lampardil piisavalt pikk. Näiteks seesamune viigivärava lööja Mount viibib Derbys laenulepingu alusel Chelseast.

Möödunud hooajal jõudis Derby Inglismaa esiliigas üleminekumängudele, kuid kaotas poolfinaalis Mattias Käidi koduklubile Fulham, kes alistas hiljem finaalis Aston Villa ja kerkis aste kõrgemale ehk Inglismaa kõrgliigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles