Orienteerumissprindi maailmameistriteks tulid tiitlikaitsjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumise MM-i naiste medalikolmik
Orienteerumise MM-i naiste medalikolmik Foto: Sixten Sild

Orienteerumise maailmameistrivõistluste sprindidistantsi finaal joosti Riia vanalinnas finišipaigaga raekoja platsil. Nii meeste kui ka naiste seas oli võidukas tiitlikaitsja.

Naistest võttis juba neljanda sprindikulla järjest taanlanna Maja Alm, kes edestas 3,8 km pikkusel rajal hõbeda teeninud rootslannat Tove Alexanderssoni 16,8 sekundiga ja pronksi pälvinud šveitslannat Judith Wyderit 27,1 sekundiga. Alm lõi konkurente eelkõige veatu soorituse ja väga tugeva lõpuga.

Meeste seas sai 4,3 km pikkusel rajal oma kolmanda sprindikulla ja kokku juba 25. MM-medali 35-aastane šveitslane Daniel Hubmann. Hõbeda teenis noor uus-meremaalane Tim Robertson kaotusega 1,1 sekundit ja pronksi teine šveitslane Andreas Kyburz kaotusega 20,1 sekundit.

Eesti koondisest keegi finaali 45 parema sekka ei pääsenud . Pühapäeval joostakse samuti Riia linnas sprinditeade, kus võistkonnas jooksevad kaks meest ja kaks naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles