Liverpool võttis tänu debüüdi teinud Alissonile kindla võidu Napoli üle

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisson
Alisson Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Liverpooli meeskond alistas eile hilisõhtul peetud hooajaeelses sõpruskohtumises Itaalia suurklubi Napoli 5:0.

Liverpooli kooseisus alustas mängu esimest korda maailmarekordilise 72,5 miljoni euro eest AS Romast klubisse ostetud Brasiilia väravavaht Alisson. Debüüt osutus tõeliselt edukaks, sest Alisson hoidis Liverpooli värava korralikult puhtana.

Siiski polnud Alissoni tööpäev liiga keeruline ja raske – Liverpool näitas suurepärast mängu nii rünnakul kui ka kaitses, mis tähendas, et Alissonil tuli tõsiselt mängu sekkuda vaid mõnel korral. Alissoni parim tõrje mängus tuli esimesel poolajal suutis ohtlikult löögile saada Lorenzo Insigne, kuid brasiillane suutis palli oskuslikult tõrjuda.

Liverpooli eest tegid sõprusmängus skoori James Milner, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Daniel Sturridge ja Alberto Moreno. Inglise meeskonna kurvastuseks ei möödunud kohtumine ilma probleemideta. Nimelt põrkas poolkaitsja Milner hiljem kokku Napoli mängija Mario Ruiga mille tõttu tehti Milnerile pähe 15 õmblust.

Sel korral ei kuulunud vigastuse tõttu Liverpooli kooseisu eestlane Ragnar Klavan. Keskkaitsjatest alustasid algkoosseisus Virgil van Dijk ja Joe Gomez. Teise poolaja lõpus tuli Gomez'i asemel platsile Nathaniel Phillips.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles