Video: Madridi Real alistas tänu Bale'i iluväravale Juventuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale
Gareth Bale Foto: Geoff Burke / USA TODAY Sports

Madridi Real alistas möödunud öösel toimunud sõpruskohtumises Torino Juventuse 3:1. Mängu ilusaima värava eest vastutas Gareth Bale.

Mäng algas Madridi jaoks kerge ebaõnnestumisega, kui kaitsja Dani Carvajal palli oma väravasse libistas. Seejärel aitas Bale aga suurepärase kauglöögiga Reali taas viigiseisule. Seejärel alustas Madridi poolt tegude tegemist Marco Asensio, kes kõigepealt viis Reali juhtima ning seejärel lõi ka oma teise värava.

Juventuse poolt oli mäng küllaltki hambutu, lisaks sellele ei mänginud kaasa ja Realist soetatud Cristiano Ronaldo. Hispaania meeskond näitas vastupidiselt väga head mängu ja mitmed noormängijad, kes võimaluse said, üllatasid positiivselt.

Esimesena üllatas loomulikult kaks väravat löönud 22-aastane Asensio, kuid suurepärast teravust näitas ka sel suvel soetatud 18-aastane brasiillane Vinicius Junior. Just nimelt Vinicius tegi teisele väravale suurepärase eeltöö, kui mängis lõpuks värava ees söödu Asensiole, kes palli lihtsalt väravasse lükkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles