Renault' meeskonnaga ühinenud Ricciardo: see oli minu elu üks raskemaid otsuseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Red Bulli vormel 1 meeskond teatas, et kümme aastat nende süsteemi kuulunud austraallane lahkub käimasoleva hooaja järel meeskonnast. Kohe pärast Red Bulli ametlikku teadaannet avalikustas Renault, et nad sõlmisid Ricciardoga kahe aasta pikkuse lepingu.

«Uudis on nüüd väljas ja see on tõesti tõsi. See on pika puuga kõige raskem otsus, mida ma oma võidusõitja karjääri jooksul teinud olen. See on minu 25-aastase elu jooksul üldse üks keerulisemaid otsuseid, mille ma vastu olen pidanud võtma,» rääkis Ricciardo videos.

«Ma olen kurb, et pean Red Bullist lahkuma. Red Bulliga on olnud ülimalt meeldiv teekond alates 2008. aastast, kui ma alustasin junior programmist. Mul on sellest ajast mõned väga meeldivad mälestused. Ma olen kogu selle aja eest tänulik, mis ma Red Bullis veetsin. Ma ei unusta seda kunagi,» rääkis Ricciardo.

«Tahan tänada Red bulli meeskonda ja ettevõtet kõige selle eest, mis nad minu heaks teinud on.Ma usun et minu jaoks on nüüd õige aeg edasi liikuda ja alustada kuskil mujal. Olen ootusärev seoses Renault' meeskonnaga,» lausus Ricciardo.

«Meil on sel hooajal veel üheksa etappi jäänud, nii et annan endast oma parima!» lõpetas Ricciardo oma avalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles