Inglise kõrgliigast välja langenud meeskonna uueks maskotiks on boiler

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Bromwich Albioni mängija Matt Phillips, kelle särgil on näha uue sponsori logo
West Bromwich Albioni mängija Matt Phillips, kelle särgil on näha uue sponsori logo Foto: Dave Howarth / PA Wire/PA Images

Eelmisel hooajal Inglise kõrgliigast välja kukkunud West Bromwich Albion tutvustas hooaja esimesel liigamängul publikule oma uut maskotti, milleks on ootamatult boiler.

Ootamatult jalutas tavapärase maskoti, lind Baggie, asemel väljakule valge kast. Veidi hiljem hakkasid fännid mõistma, et tegu on boileriga. Küsimusele, miks uueks maskotiks boiler sai ei pea kaugelt otsima – sellest hooajast on meeskonna üheks suurimaks toetajaks ettevõte Ideal Boilers, kes tegelebki boilerite müügiga.

Suurem osa klubi toetajatest on muidugi pettunud, et sel hooajal tuleb neil leppida sellise maskotiga, kuid loomulikult ei saa selle vastu midagi teha, kui sponsorite nõudmised sellised on. Lisaks sellele on seesugune tähelepanu kindlasti ettevõttele meelejärgi.

Kohtumine Boltoni meeskonnaga lõppes Bromwichi jaoks 1:2 kaotusega, kusjuures Boltoni võiduvärav löödi täiesti mängu viimastel minutitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles