Alisson mängis esimese mängu Liverpooli eest särgis, mille seljale oli tema nimi markeriga kirjutatud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisson Becker siirdus 72,5 miljoni euro eest Romast Liverpooli.
Alisson Becker siirdus 72,5 miljoni euro eest Romast Liverpooli. Foto: CLODAGH KILCOYNE / REUTERS

Liverpool soetas endale mõned nädalad tagaasi brasiillasest väravavahi Alisson Beckeri. Alisson läks meeskonnale maksma rekordilised 72,5 miljonit eurot. Kahjuks ei saadud selle raha eest mehele mänguvormi ning nii joonistati see enne mängu markeriga ise valmis.

Alisson alustas Liverpooli eest sõpruskohtumist Napoli vastu ning tegi vägagi soliidse esituse, hoides oma värava puhtana. Kui aga avastati, et Alissoni mänguvormi selja peale pole nimi mitte trükitud, vaid markeriga kirjutatud, sai see brasiillase esitusest rohkemgi tähelepanu.

Alissonile anti sel korral kasutada lihtsalt olemas olev mänguvorm, mis kandis numbrit 13. Siiani pole ametlikult teada, mis numbriga väravavaht tegelikult mängima hakkab. Sel korral kasutati olemas olevat särki ning nime puudumise probleem lahendati vanakooli moodi – musta markeriga särgile kirjutades.

Alissoni särginumbri osas arvatakse, et see ei pruugi olla number 1, nagu esiväravavahile kombeks. Väidetavalt tahab Alisson jätta selle numbri praegusele omanikule, kelleks on põhikooseisust tagandatud Loris Karius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles