Purje lõi KuPSi võiduvärava, Tamm tegi skoori juba 2. minutil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Soome jalgpallimeistrivõistluste kõrgliigas sai Kuopio KuPS kodus 3:2 jagu Turu TPSist. KuPSi võiduvärava lõi 59. minutil vahetusest väljakule tulnud Ats Purje 72. minutil.

Henri Anieri ja Artjom Dmitrjevi leivaisa Lahti tegi 1:1 viigi Marek Kaljumäe ja Maksim Lipini tööandja PS Kemiga. Lipin andis külaliste väravale resultatiivse söödu.

Lahti hoiab 34 (21-st mängust) punktiga viiendat kohta ning KuPS on 32 (22) silmaga kuues. Juhib tiitlikaitsja Helsingi HJK 49 punktiga.

Norra kõrgliigas alistas Sarpsborg 08 võõrsil Stabäki 3:1. Külaliste poolelt avas 2. minutil skoori Joonas Tamm. Kristiansund tegi kodus 1:1 viigi Oddiga. Kristiansuni esindav Brent Lepistu sekkus mängu viimasel minutil. Sarpsborg on pärast 17. vooru 29 punktiga viies, Stabäk paikneb 24 silmaga 16 võistkonna seas kaheksandal kohal. Liidril Trondheimi Rosenborgil on koos 36 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles