Unitedi peatreener Mouriho: kui me oma meeskonda ei tugevda, tuleb keeruline hooaeg

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho soovis teha üleminekuperioodil täiendusi, kuid siiani pole meeskonda toodud ühtegi võtmemängijat. Pärast viimast hooajaeelset sõpruskohtumist kardab meeskonna peatreener, et sellise kooseisuga mängides tuleb vägagi raske hooaeg.

Hooajaeelsete sõpruskohtumiste perioodi lõpetas Unitedi jaoks kohtumine Saksamaa suurklubi Müncheni Bayerni vastu. Mäng lõppes Bayerni 1:0 võiduga, värava lõi teisel poolajal Javi Martinez. Ka kogu mängu domineeris kindlalt Bayerni meeskond.

«Minu taustajõud teavad, mis minu soov on ja mul on veel mõned päevad aega neid teostada. Ootame ja vaatame, mis juhtub. Teised meeskonnad, kelle vastu me mängisime, omasid juba tugevat võistkonda,» vahendab BBC Mourinho sõnu.

«Kui me oma meeskonda paremaks ei muuda, siis on meil tulemas üks tõsiselt keeruline hooaeg,» arvas Unitedi peatreener Mourinho. Manchesteri meeskond on sellel suvel soetanud kolm mängijat: brasiillasest poolkaitsja Fredi, portugallasest kaitsja Diogo Daloti ning kolmandaks varuväravavahiks Lee Granti.

Manchester Unitedi hooaeg algab sel reedel, kui Inglise kõrgliiga esimeses voorus kohtutakse Old Traffordil Leicester City'ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles