Video: Inglismaa esiliiga meeskonna peatreener andis läbi aegade kohmakama intervjuu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcelo Bielsa
Marcelo Bielsa Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images

Inglismaa esiliiga klubi Leeds Unitedi peatreeneriks sai sellest hooajast argentiinlane Marcelo Bielsa. Inglise keel ei ole peatreeneri jaoks veel päris selgeks saanud, mis viis selleni, et sündis üks maailma omapäraseim intervjuu.

Leeds kohtus avamängus Inglise kõrgliigast esiliigasse langenud tugeva meeskonna Stoke City'ga, keda peetakse sellel hooajal üheks liiga favoriidiks. Vaatamata sellele, suutis Bielsa juhendatav meeskond näidata suurepärast mängu ning nii võeti kindel 3:1 võit.

Enne kohtumise algust antud Bilesa intervjuu on aga internetis hoogu kogumas, kuna sellist intervjuud pole pikka aega nähtud. Kuna Bielsa inglise keele oskus pole hea, siis kasutab ta vastamisel tõlgi abi. Kogu tõlketöö ja küsimustele vastamine näeb naljakalt kohmetu välja, kuna tihti tuleb pärast pikka arutelu vastuseks vaid kaks sõna.

Bielsalt uuriti, kuidas ta on uueks hooajaks valmis ning räägib lühidalt oma mängijatest ja sellest, keda ta platsil kasutada plaanib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles