Kerr Kriisa sõlmis lepingu Leedu tippklubi Kaunase Žalgirisega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerr Kriisa
Kerr Kriisa Foto: Sander Ilvest / Postimees

Leedu korvpalliuudiste portaal 15min.lt kirjutab, et noor Eesti talent Kerr Kriisa on sõlminud lepingu Leedu meisterklubi Kaunase Žalgirisega.

17-aastane Kerr pidi eelmise hooaja traumade tõttu Saksamaal Bambergi klubi juures vahele jätma, ning see viis klubist lahkumiseni. Eesti noor talent ilma klubita aga ei jäänud ning nüüd on ta väidetavalt sõlminud Žalgirisega pika lepingu.

Väidetavalt on Žalgiris hoidnud Kriisal silma peal pikka aega. Saksamaa meeskonna Bambergiga sõlmitud leping katkes jalatrauma tõttu, mis tegi veidikene Žalgirise treeneritele muret, kuid pärast arstliku kontrolli otsustasid leedukad siiski Kriisa oma klubisse mängima võtta, vahendab Korvpall24.

Leedu portaali sõnul on Kriisa näol tegemist suure potentsiaaliga mängijaks, keda peetakse Euroopas üheks oma vanuseklassi talendikamaks mängijaks. 185cm pikkusel Kriisal on algselt kanda roll Žalgirise duubelvõistkonnas, mis mängib Leedu teises divisjonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles