Ajaloo üks edukamaid MMA-võitlejaid kaotas oma tiitli ja purustas vastast lüües oma jalaluu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demetrious Johnson
Demetrious Johnson Foto: Joe Scarnici / AFP

Ameerika kergkaalu MMA-võitleja Demetrious Johnson kaotas oma esimese tiitlivöö kohtumise seitsme aasta jooksul, millega lõppes läbi aegade pikim tiitli hoidmise seeria. Lisaks kaotusele murdis Johnson võitluse käigus uskumatut moodi oma jalaluu.

Johnson oli võitnud järjest 11 tiitlimatši, kuid nüüd tuli vastu võtta üllatuskaotus Henry Cejudolt. Pärast võitlust selgus, et Johnson on matši käigus saand väga karmilt vigastada, mis võib tähendada väga pikka võistluspausi. Jalaluu murdis mees ära aga eriti huvitavat moodi – ta peksis selle lihtsalt vastu vastast puruks.

Lisaks sellele vigastas ameeriklane karmilt oma põlve. «Ma rebestasin oma parema põlve sidemed. Mäletan, et me maadlesime, ma lõin teda ja siis ta lükkas mind. Ma kukkusin oma parema põlve peale ja mõistsin, et nüüd lähevad mu põlvesidemed puruks,» rääkis Johnson.

«Jalaluu läks puruks lihtsalt sellest, et ma muudkui lõin sellega vastast. Ma ei ole isegi kaotuse pärast vihane. Pigem ärritab mind see, et ma olen nüüd vigastatud,» rääkis Johnson. Antud kaotus oli MMA-võitlejale alles karjääri kolmas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles