Klopp: Klavani vigastus ei tohiks olla kuigi tõsine

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan Foto: Nigel French / PA Wire/PA Images

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan jättis koduklubi Liverpooli laupäevase kontrollmängu Napoliga (5:0 võit) lihasevigastuse tõttu vahele, aga võib pühapäevaseks Premier League'i avavooru matšiks ikkagi mänguvalmis olla, märkis peatreener Jürgen Klopp.

Liverpooli juhendaja on keskkaitsjate lõikes keerulises olukorras. Esinumber Virgil van Dijk on terve ja mänguvalmis, aga Horvaatia koondisega MM-hõbeda võitnud Dejan Lovreni suvepuhkus lõppes alles täna. Joel Matip ja Klavan on hädas vastavalt puusa- ja lihasevigastustega. Lisaks on olemas Joe Gomez, keda Klopp on seni eelistanud kasutada äärekaitsjana.

Enne pühapäevast mängu West Ham Unitediga ootab Liverpooli veel teisipäeval viimane kontrollkohtumine, kui Anfieldi staadionil võõrustatakse Itaalia kõrgliigaklubi FC Torinot.

«Teisipäeval Lovren ei mängi ja pühapäevaks vormi jõudmine on väga keeruline. Matipi osas tuleb oodata. Klavani vigastus ei tohiks olla kuigi tõsine, aga ma ei tea veel, kas teisipäevane mäng tuleb tema jaoks liiga vara,» sõnas Klopp pühapäeval.

Kui Klavan terveneb, on tema võimalused Premier League'i 1. vooru mängus Liverpooli põhikoosseisu kuuluda päris korralikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles