Inglismaa meedia: Pogba on jõudnud Barcelonaga kokkuleppele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Inglismaa meedia sõnul on Paul Pogba võtnud eesmärgiks lõpetada oma koostöö Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinhoga. Prantslane teeb väidetavalt kõik selleks, et pääseda Unitedist Hispaania suurklubi FC Barcelona juurde.

25-aastane prantslane on Barcelonaga saanud väidetavalt ülemineku osas kokkuleppele. Barcelona on valmis Pogba eest välja käima 100 miljonit eurot ja prantslasega tahetakse sõlmida lausa viie aasta pikkune leping. Pogba hakkaks teenima nädalas lausa 386 000 eurot, mida on peaaegu kaks korda rohkem, kui ta hetkel Unitedis teenib, vahendab Daily Mail.

Barcelona on teinud juba ka pakkumise, millega pakuti Pogba eest 50 miljonit eurot ja lisaks sellele ka Kolumbia keskkaitsja Yerry Mina ja Portugali kaitsja Andre Gomes. Manchester United ei olnud aga pakkumisest huvitatud ja on valmis tegema kõike, et prantsusmaa poolkaitsja nende ridades jätkaks.

Meeskonna esimees Ed Woodward peab tegutsema tõeliselt kiiresti, kui Pogba tõesti lahkumas on, kuna Inglismaal saab üleminekuid teha veel vaid neljapäevani. Inglismaa meedia väitis, et Pogba on andnud Woodwardile teada, et ta on meeskonnast kindlasti lahkumas. United ise lükkas selle väite ümber, öeldes et midagi sellist ei ole juhtunud.

Pogba soov Barcelonaga liituda on küllaltki selge. Lisaks sellele, et meeskonnas ootavad ees teda erinevad superstaarid eesotsas Lionel Messi, liitus Hispaania meeskonnaga ka tema hea sõber Juventuse aegadest, Arturo Vidal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles