Selgusid Eesti koondiste koosseisud teatevõistlusteks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Rihma, Evely Kaasiku ja Marianne Haug
Annika Rihma, Evely Kaasiku ja Marianne Haug Foto: Elo Saue

Orienteerumise MM-võistlustel Lätimaal jätkuvad neljapäeval teatejooksudega Gauja jõe ürgoru läänekaldal, Turaida linnuse juures.

Eesti meeskond jookseb samas koosseisus nagu mullu kõigi aegade parima, neljanda koha saavutamisel, kuid muudatus on jooksujärjestuses. Avavahetust jookseb seekord eile lühirajal kaheksas olnud Timo Sild, teist vahetust mullune ankrumees, eile lühirajal 21. koha teennud Lauri Sild ja viimases vahetuses on Kenny Kivikas, kes jooksis eelmisel aastal avavahetust.

Eesti naiskond läheb rajale järjestuses Annika Rihma, Evely Kaasiku, Marianne Haug. Eesti naiste senine parim, kuues koht pärineb aastast 2011, mil tänavusest koosseisust osales vaid Annika Rihma, mullu lõpetati 12. kohal.

Rajad planeeritud võiduajaga 33 minutit vahetuse kohta nii meestel kui naistel, lühirajaga samas pikkusklassi juures on tõusumeetreid rohkem – meestel 5,7 km kohta 260 m ja naistel 4,7 km kohta 230 m. Kõrguste vahe maastikul küünib 95 meetrini ja metsa läbitavus on järskudel orunõlvadel kohati väga vilets.

Meeskondi on stardiprotokollis 38 ja naiskondi 29, tiitlit lähevad kaitsma Norra mehed ja Rootsi naised.

Naiste ühisstart antakse kell 14.20, meeste oma kell 16.20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles