PM Berliinis. Liina Kanter abikaasa viimasest EMist: meeleolu on ülev, isegi pidulik!

Merili Luuk, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kettaheitesangar Gerd Kanter lõpetas äsja Berliinis oma pika karjääri ning mõistagi käis abikaasale pöialt hoidmas ka Liina Kanter koos paari ühise poja Kristjaniga. «Ta peab väga vapralt vastu, õigetel hetkedel elab kaasa. Lõpus pidi teda jälle lohutama, miks issi ei võitnud, sest ta on ju nende võitudega harjunud, aga ta ju ikka õpib,» muigas Kanter. 

Kanter tunnistab, et tribüünil istudes polnud seekord isegi närvipinget.

«Uskumatu! Meeleolu on ülev, isegi pidulik ma ütleks. Kõikidel eelnevatel võistlustel on närvipinge olnud, sellel võistlusel seda ei olnud ja võib-olla ka sel põhjusel, et tahtsin ise ka võtta viimast,» sõnas Kanter. 

«Väga põnev oli lõpuni välja ja see on see, mida ühelt spordivõistluselt ka ootad. Loomulikult, kuidas lõpuks ta lõppeb, see, et ta suutis ennast veel viimase katsega - absoluutselt suurepärane tunne!»

Palju kodus karjääri viimasest tiitlivõistlusest räägiti ning mis saab pärast Kanteri karjääri lõppu, vaata juba Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles