Ametlik: Courtois liitub Madridi Realiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois
Thibaut Courtois Foto: LEE SMITH / Action Images via Reuters

Kolmapäeva õhtul õnnestus Londoni Chelsea'l oma ridadesse mängma saada noor , mis andis omakorda võimaluse Thibaut Courtois'le liituda Hispaania tippmeeskonna Madridi Realiga.

Courtois oli kogu suve avaldanud soovi lahkuda Londoni meeskonnast. Väravavaht oli juba varem teadlik, et ta soovib ühineda Madridi Realiga. Ainsaks takistuseks oli Courtois'le see, et Chelsea'l polnud olemas väärilist asendust. Nüüd, kui rekordilise 79 miljoni euro eest liitus Chelsea'ga, oligi Courtois'l võimalik lahkuda.

Nüüd on belglasest väravavaht teel Madridi, kus tal tuleb Hispaania meeskonna juures läbida arstlik kontroll ning seejärel saada klubiga lepingutingimustes kokkuleppele. Väidetavalt on lepingu pikkuseks kuus aastat.

Vastutasuks Courtois' eest liitub tulevaks hooajaks Mateo Kovacic, 24-aastane poolkaitsja, samuti Londoni Chelsea'sse. Kovacic liitub Inglise meeskonnaga ühe aastase laenulepingu alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles