Selgusid Eesti-Läti korvpalli ühisliigas osalevad võistkonnad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/cramo ja Tartu Ülikooli vastasseisu saab sel hooajal näha ka Eesti-Läti ühisliigas.
Kalev/cramo ja Tartu Ülikooli vastasseisu saab sel hooajal näha ka Eesti-Läti ühisliigas. Foto: Tairo Lutter

Nüüdseks on selgunud meeskonnad, kes hakkavad mängima uue formaadiga Eesti-Läti ühisliigas tuleval hooajal. Kokku osaleb ühisliigas 14 võistkonda.

Sel hooajal osaleb ühisliigas 7. klubi nii Lätist kui ka Eestist. Eesti meeskondadest osaleb ühisliigas: BC Kalev/Cramo, Tartu Ülikool, AVIS UTILITAS Rapla, Pärnu Sadam, Tallinna Kalev/TLÜ, Valga-Valka/Maks&Moorits, TTÜ KK. Läti meeskondadest hakkavad tiitli eest ühisliigas võitlema: BK Ventspils, VEF Riga, BK Jurmala, BK Ogre, BK Liepaja, Latvijas Universitate, Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola.

Hooaeg saab alguse 29. septembril, kui peetakse esimene mänguvoor. Turniiri süsteem näeb ette, et kõik meeskonnad mängivad omavahel kaks korda läbi – nii kodus kui ka võõrsil. Põhihooaeg saab oma lõpu 23. märtsil.

Pärast põhihooaja lõppu saab veerandfinaalidesse edasi kaheksa paremat võistkonda, kes mängivad omavahel sarnaselt põhiturniirile nii kodus kui ka võõrsil. Parem võistkond kahe mängu kokkuvõttes liigub edasi Final Four'i. Veerandfinaalid peetakse 27. märtsist kuni 2. aprillini.

Ühisliiga finaalid peetakse 5.-6- aprillini, asukoht finaalide pidamiseks pole veel selgunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles