Madridi Realiga ühinenud Courtois'le meenutati, kuidas ta Reali fänne jõhkralt sõimas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve. Foto: SCANPIX

Pärast pikki spekulatsioone sai lõpuks avalikuks fakt, et siiani Londoni Chelsea's mänginud Thibaut Courtois on suundunud Hispaaniasse Madridi Reali. Varem on Courtois mänginud ka Atletico Madridis, mille toetajad nüüd oma vana väravavahi «vägitegusid» meenutavad.

26-aastane Belgia väravavaht läks Madridi Realile maksma umbes 40 miljonit eurot. Hispaania klubiga sõlmiti kuue aasta pikkune leping. Ülemineku pärast ei ole kurjad mitte ainult Chelsea fännid vaid ka Reali linnarivaali Atletico Madridi toetajad, kuna Courtois on veetnud osa oma karjäärist just seal laenul olles.

Hooajal 2012/13 võitis Courtois koos Atleticoga Hispaania karikavõistlused, kus finaalis alistati 2:1 Madridi Real. Selle puhul mindi loomulikult meeskonnaga ka tänavatele võitu tähistama. Selle ürituse käigus toimus aga vahejuhtum, kus Courtois laulis Madridi fännidele mõeldud ülimalt ropu sisuga solvavat laulu.

Nüüd on aga Atletico toetajad selle huvitava video muidugi välja otsinud, et ärritada sellega ka Reali toetajaid ning tuletada neile meelde, mida belglane neist vaid mõned hooajad tagasi arvas. Kusjuures, vihaseid jalgpallifänne on olnud nii palju, et Courtois pidi Facebookist eemaldama oma tänuavaldused, kuna kogu kommentaarium oli täis karmi sõimu belglase suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles