EMil vasaraheites 16. koha saanud Orel: iga aastaga ronin tipule lähemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Orel
Anna Maria Orel Foto: Liis Treimann

Berliinis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel kergejõustikus osales vasaraheite kvalifikatsioonis Anna Maria Orel, kes saavutas tulemusega 67.22 16. koha. Finaali saamiseks oleks pidanud Orel heitma vähemalt 68.64.

«Tegelikult minu seis on normaalne, olen tulemusega rahul. Pidin tegema päris suure arenguhüppe, et üldse siia saada, kuna normatiiv oli päris kõva tasemega. Ega täna olid kõik tüdrukud väga head, keegi eriti lati alt läbi ei läinud, ega mina ise kah ei läinud,» rääkis Orel ERR-ile.

«Olud olid okeid, ring oli karedapoolsem, aga mind see ei häirinud. Pärast esimest katset üritasin tehniliselt paremini teha, aga esimene heide oli emotsiooni pealt tehtud. Mina jäin rekordile kahe meetriga alla, nendel tüdrukutel, kes heidavad üle 70 meetri, on veidike lihtsam kuna varu on suurem, mina pean maksimumi peal pingutama,» lausus Orel. 

«Hooaega ma veel ei lõpeta, paar võistlust tuleb ikka veel. Eks see EMi aeg on stressirohke, kuna ma tahan endast väga palju anda. Nüüd saab vähemalt vabamalt võistelda. Igal aastal ronin natuke kõrgemale ja küll ma ühel hetkel tipus olen. Järgmine aasta tuleb MMil juba tugevam olla,» jäi Orel positiivseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles