Endine Soome jalgpallitäht: Manchester City suurimaks ohustajaks on Liverpool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Jason Miller / AFP / Scanpix

Endise Soome jalgpallikoondise ja Liverpooli kapteni Sami Hyypiä meelest on täna algavate Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste suurimaks võitjasoosikuks Manchester City.

Soomlase hinnangul saab tiitlikaitsja peamiseks rivaaliks olema Ragnar Klavani koduklubi Liverpool. «City on favoriit number üks ja nende suurimaks ohustajaks Liverpool,» ennustas Hyypiä. «Cityl on lai mängijate valik ning nad jätkavad sealt, kust mullu pooleli jäid. Liverpool on aga meeskonda oluliselt tugevdanud.»

Hyypiä lisas, et esikuuikusse mahuvad samad meeskonnad, kes mullu, aga teises järjestuses. «Manchester United on tugev, kuid nad ei saa Cityle ohtlikuks. Tottenham Hotspur jätkab sama koosseisuga mis mullu ning Chelsea ja Arsenali puhul on küsimärgiks see, kuidas uued peatreenerid suudavad meeskonna käima saada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles