Blogi: Ksenija Balta jõudis EMil esikuuikusse, suurfavoriit starti ei tulnud

Merili Luuk, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles Berliini EMil hooaja avanud Ksenija Balta sai tiitlivõistlusel tulemusega 6.49 kuuenda koha. Baltal oli mitmel katsel probleeme hoojooksuga ning ta sai tulemuse kirja vaid kolmel üritusel. Kuldmedali võitis sakslanna Malaika Mihambo 6.75-ga, viimases voorus oli põnev lahing kahvatumate medalite peale kui hõbemedali sai ukrainlanna Maryna Bekh (6.73) ning pronksi britt Shara Proctor (6.70).

ENNE VÕISTLUST:

Kvalifikatsioonis sai Balta kirja 6.63. Eelvõistlusega jäi ta üldjoontes rahule ja saab täna starti minna positiivsete tunnetega.

«Sel aastal saime mingisugustele tehnilistele nüanssidele paremini pihta ja usun, et tänu sellele kvalifikatsioonis ka selline tulemus tuli. Tehniliselt täitsa klappisid asjad ja see mulle meeldis. Arvan, et lähen veel paremasse vormi,» kommenteeris Balta oma etteastet eelvõistlusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles