Konkurent süüdistab Warholmi dopingu tarvitamises (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karsten Warholm
Karsten Warholm Foto: VEGARD WIVESTAD GR / Scanpix

Berliinis toimuvatel kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel meeste 400 meetri tõkkejooksu võitnud ja sama pikal siledal distantsil kaheksanda koha saanud Karsten Warholmi saavutused on mõne norralase konkurendi seas tekitanud küsimärke.

Tõkkejooksus hõbeda saanud Türgi esindaja Yasmani Copello andis Warholmi vastu sisse protesti, mis jäi rahuldamata. Lisaks sellele oli viienda koha teeninud poolakas Patryk Dobek hämmingus mehe ülemvõimu üle. «Minu jaoks pole viies koht kaotuseks, kuid Warholmist ma lugu ei pea,» sõnas poolakas. «Norralased on alati kasutanud astmarohtu ja ma arvan, et nad teevad seda ka praegu.»

Poolakas imestas Warholmi esituse üle ka 400 meetri distantsil. «Ta isegi ei teinud soojendust, aga ikka alistas 45 sekundi piiri,» sõnas Dobek. «Minu meelest see ei ole normaalne. Osad sportlased teevad edu nimel tööd, osad üritavad kergemalt läbi ajada.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles