Vihmapaus hoogu ei peatanud: Kanepi alustas Cincinnatis võidukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Alastair Grant / AP

Cincinnatis alanud 2,8 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga naiste WTA tenniseturniiri kvalifikatsioonis alistas Kaia Kanepi (WTA 49.) sakslanna Sabine Lisicki (WTA 230.) 4:6, 6:4, 6:3.

Esimeses setis nähti ühte servimurret, mille sakslanna tegi 2:2 viigiseisul. Ühtlasi suutis Lisicki realiseerida ainsa murdepalli, mis avasetis oli. Teises setis murdis Lisicki kohe Kanepi pallingugeimi, kuid eestlanna läks kahe servimurde abil 0:2 kaotusseisust 5:2 juhtima. Kanepi 5:3 eduseisul murdis sakslanna pallingugeimi tagasi, aga eestlanna tegi omakorda vastumurde ning võitis teise seti.

Pärast mõnetunnist vihmapausi kohtumine jätkus kolmanda setiga. Kanepi suutis oma esimese pallingugeimi küll hoida, kuid sellele järgnes viis servigeimi murret. Kanepi pääses ette 5:2 ja võttis lõpuks settidega 2-1 võidu.

Kanepi järgmiseks vastaseks on Kasahstani esindaja Zarina Dijas (WTA 63.), kes sai 7:5, 6:3 jagu venelannast Jevgenia Rodinast (WTA 79.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles