Chelsea peatreener Sarri: olukord on minu jaoks ülimalt keerukas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Sarri
Maurizio Sarri Foto: Matt McNulty / Sportimage/PA Images

Chelsea alustas uue peatreeneri Maurizio Sarri käe all uut Inglise kõrgliiga hooaega edukalt, kui 3:0 võiduga alistatti Huddersfield Town.

N'Golo Kante avas skoori, kui saatis tsenderdusest tuleva palli ühe puutega väravasse. Seejärel lisas Inglise kõrgliiga debütant Jorginho ka oma arvele ühe värava penaltist ja lõppskoori vormistas meeskonna hispaanlasest ründaja Pedro.

«Olukord on olnud ülimalt keerukas. Esmaspäeval liitusid meie meeskonna treeningutega neli MMil mänginud jalgpallurit. Teisepäeval veel kaks. Hetkel ei ole selline asi minu jaoks olukorda kergemaks teinud,» vahendab BBC Sarri sõnu.

«Ma ei tea kui kaua see aega võtab, kuni meeskond tippvormi jõuab. See sõltub eelkõige minust ja mängijatest. Tahaksin loota, et paari kuu jooksul. Mul on palju iseloomuga mängijaid, kellega ma pean kõigepealt ära harjuma,» rääkis Sarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles