Eestlased rattaorienteerumise MMi pikal distantsil häid tulemusi kirja ei saanud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Linnus
Mari Linnus Foto: Erakogu

Rattaorienteerumise MM-võistlused ja noorte Euroopa meistrivõistlused jätkusid laupäeval Austrias Zwettl´is pika rajaga. Eestlastest olid võistlemas meeste klassis Margus Hallik ja neidude arvestuses Mari Linnus.

Mõlemad Eesti esindajad olid näidanud lühirajal enda kohta korralikke sõite: Hallik saavutas 91 mehe hulgas 23. ja Linnus 26 neiu seas 10. koha. 

Kahjuks ei suutnud pikal rajal eestlased oma lühiraja kohti üle sõita, mõlemad tegid rajal suuri vigu ning Margus lõpetas meeste hulgas 38. ja Mari neidude seas 15. kohaga.

Meeste seas tuli maailmameistriks Krystof Bogar Tšehhist, hõbemedal kuulus Simon Brändlile Šveitsist ja pronks Anton Foliforovile Venemaalt. Naiste seas võitis kulla Martina Tichovska Tšehhist, hõbedale sõitis end Antonia Haga Soomest ja pronksile Svetlana Poverina Venemaalt. Hästi esinesid leedulannad - Algirda Mickuviene lõpetas neljandana ja Gabriele Andrasiuniene viiendana.

Teised eestlased - Lauri Malsroos ja Marek Karm jätsid taktikalistel kaalutlustel pika raja vahele keskendudes pühapäeval toimuvale MM-programmi lõpetavale sprindivõistlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles