Eesti noortekoondislane jätkab karjääri Raplas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Ilves (punases, number 14).
Gregor Ilves (punases, number 14). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rapla korvpallimeeskond teatas, et 19-aastane mängujuht Gregor Ilves jätkab Raplas ka järgmisel hooajal.

Möödunud hooajal Eesti meistriliigas Raplaga pronksmedali teeninud Ilvese hooaeg kulges üle kivide ja kändude. Hooaja teises pooles vigastatud olnud Ilves sai Eesti meistriliigas kirja 15 kohtumist ja viskas keskmiselt 2,47 punkti mängu kohta. Suvel Bulgaarias Sofias toimunud U20 Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni mängudel teenis Ilves keskmiselt 12,8 minutiga 6,4 punkti.

«Mul oli paganama kahju, et vigastused teda eelmisel hooajal kiusasid, sest ma usun, et tema hea hooaja algus oleks kindlasti jätku saanud. Õnneks sai ta vajaliku kogemuse U20 koondises ja kuigi ta on hilise arenguga poiss, on ta suve jooksul jälle sammu võrra mehemaks saanud ja ma väga loodan, et tema roll meeskonnas saab olema suurem kui kunagi varem,» rääkis meeskonna mänedžer Jaak Karp Rapla pressiteate vahendusel.

Rapla korvpallimeeskonnas jätkavad lisaks Ilvesele veel kindlasti tagamängijad Dominique Hawkins ja Sven Kaldre ning ääremängija Indrek Kajupank.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles