Lorenzo teenis Austrias hooaja kolmanda etapivõidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaanlased Jorge Lorenzo (number 99) ja Marc Marquez esikoha nimel heitlemas.
Hispaanlased Jorge Lorenzo (number 99) ja Marc Marquez esikoha nimel heitlemas. Foto: LISI NIESNER / REUTERS

MotoGP maailmameistrivõistluste etapil Austrias Red Bulli ringrajal teenis võidu hispaanlane Jorge Lorenzo (Ducati), kes edestas kaasmaalast Marc Marquezi (Honda) vaid 0,130 sekundiga.

Kolmandalt kohalt startinud Lorenzo kerkis liidriks juba esimesel ringil, kui itaallane Andrea Dovizioso (Ducati) ja Marquez omavahel maid jagasid. Enne ruudulist lippu heitlesid esikoha nimel Lorenzo ja valitsev maailmameister Marquez – peale jäi Lorenzo, kes teenis hooaja kolmanda etapivõidu.

Dovizioso kaotas võitjale 1,656 sekundiga ja saavutas kolmanda koha. Esikaheksasse mahtusid veel Cal Crutchlow (Honda, +9,434), Danilo Petrucci (Ducati, +13,169), Valentino Rossi (Yamaha, +14,026), Dani Pedrosa (Honda, +14,156) ja Alex Rins (Suzuki, +16,644).

MM-sarja üldarvestuses jätkab pärast 11. etappi liidrikohal 201 punkti kogunud Marquez, kes jahib karjääri viiendat maailmameistritiitlit. Seitsmekordne maailmameister Rossi jääb maha 59 ja kolmekordne tšempion Lorenzo 71 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles