Reamees Simonlatser: sõjaväelise karjääri peale ma ei mõtle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser.
Timo Simonlatser. Foto: Arvet Mägi

Eesti suusatajatest eelmisel hooajal enim MK-punkte teeninud Timo Simonlatseri suvi oli tavapärasest erinev. Samal ajal, kui head kaaslased sprindikoondisest maadlesid hooajaeelsete mahutreeningutega, tuli Simonlatseril läbida ajateenistus, vahendab ERR Sport.

«Seda oli nii kaua juba edasi lükatud, küll õpingute ja tiitlivõistluste tõttu. Paar aastat tagasi sai vaadatud, et tänavune hooaeg on suurvõistluste osas vaheaasta ja nii see otsus sündis,» pajatas juulist septembri keskpaigani kaitseväes teeninud Simonlatser, kelle ajateenistus möödus Staabi ja Sidepataljoni spordirühmas koos sportlastega malest võitluskunstideni.

«Oli päevi, kus aeg lendas meeletult kiiresti, kuid oli ka päevi, kus kell ei tahtnud üldse edasi liikuda. See oli minu jaoks küll positiivne kogemus, kuid sõjaväelise karjääri peale ma ei mõtle,» võttis suusataja 10 nädalase perioodi oma elust kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles