Nadal võitis Toronto turniiri finaalis imelise turniiri teinud 20-aastast kreeklast

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal
Rafael Nadal Foto: Frank Gunn / AP

Pühapäeval lõppes Torontos Rogers Cup, mille võitjateks kuulutati Rafael Nadal ja Simona Halep.

Naiste finaalis kohtus Halep ameeriklanna Sloane Stephensiga. Kolme setiliseks kujunenud mängu suutis Halep kindlalt oma kasuks pöörata. Rumeenlanna võitis kohtumise 7:6(6), 3:6, 6:2. Sama paar kohtus juunis ka Prantsusmaa suure slämmi turniiri finaalis, kust väljus võtjana samuti Halep.

Meeste finaalmäng pakkus rahvale suuremat pinget, kuna finaali oli end välja mänginud maailma 15. reket Stefanos Tsitsipas. Kreeklase jaoks oli see karjääris esimene kord, kui ta sellisel suurel turniiril veerandfinaalist edasi pääseb.

Tsitsipas lülitas turniiri jooksul järjest välja maailma täielikke tippe. Finaali päeval alles 20-aastaseks saanud kreeklane oli juba varem alistanud Dominic Thiemi, Novak Djokovici ja Alexander Zverevi.

Noore tennisisti toetajate kurvastuseks osutus Nadal siiski liiga kõvaks vastaseks. Nadal võitis kohtumise 6:2, 7:5(4). Teises setis oli Tsitsipasel kasutada ka settpall, kuid noor kreeklane ei suutnud seda võimalust ära kasutada ja nii võitis turniiri siiski kogenud Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles