Eesti ja Läti autoralli meistrivõistlused jätkuvad Võrumaa teedel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross - Raigo Mõlder
Georg Gross - Raigo Mõlder Foto: Raivo Remmelgas

24.-25. augustini sõidetakse Võrumaa teedel Eesti meistrivõistluste kuues ja Läti autoralli meistrivõistluste viies etapp, Lõuna-Eesti ralli.

Võrumaa kuppelmaastikel sõidetavale võistlusele on hetke seisuga registreerunud 43 võistluspaari, kuid kindlasti on see number lähipäevil suurenemas, sest võistlejate registreerimise lõpuni on jäänud vaid loetud päevad.  

Järjekorras 16.Lõuna-Eesti rallile on end juba registreerunud möödunud aastased võitjad Georg Gross – Raigo Mõlder, kes rajale toomas Ford Fiesta WRC võistlusauto. Eesti meistrivõistluste klasside liidritest on end hooaja kuuendale mõõduvõtule kirja pannud EMV3 klassi liidrid Allan Popov – Aleksei Krylov (Mitsubishi Lancer Evo IX),

EMV5 klassi juhtivad Karel Tölp - Martin Vihmann (Honda Civic Type R), EMV7 klassi senise hooaja parimad Madis Vanaselja - Jarmo Liivak (BMW M3), EMV8 liidrid Martin Saar – Karol Pert (VW Golf 2).

Lõuna-Eesti teedel EMV9 klassi meistritiitlit kindlustada ihkavad Klim Baikov - Andrey Kleshchev (VAZ 2105) ning veoautode arvestuse EMV10 parimad Taavi Niinemets – Esko Allika (GAZ 51A).

Järjekorras 16.Lõuna-Eesti rallil sõidetakse 11 kiirukatset ning läbitakse 110,25 katsekilomeetrit. Reedel läbitakse karusell süsteemis neli kiiruskatset, millest kaks viimast sõidetakse Võru linnatänavatel.

Võistlus jätkub laupäeval seitsme kiiruskatsega. 16.Lõuna-Eesti ralli punktikatse on SS10 Aegaon Watches (Luhamaa). Lõuna-Eesti ralli parimale punktikatse Läti ja kiireimale esiveolisele võistluspaarile on Eesti esimene käekellatootja AEGAON välja pannud auhinnaks mudelid «Tabula Rasa» seeriast, mis on just autorallist inspireeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles