Radwanska kindlustas viimasena pääsu aastalõputurniirile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska Foto: SCANPIX

Poolatar Agnieszka Radwanska (WTA 8.) langes küll Moskvas jätkuval 721 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril konkurentsist juba teises ringis, kuid kindlustas täna siiski pääsu aastalõputurniirile.

Nimelt oli prantslanna Marion Bartoli (WTA 9.) sunnitud turniiri pooleli jätma, korraldajate sõnul tabas teda viirushaigus. Kuna Radwanska ja Bartoli heitlesid viimase järelejäänud koha eest ning Bartoli pidanuks kvalifitseerumiseks Moskvas võitma, pääses WTA meistrivõistlustele Radwanska, vahendab Eurosport.

«Kui hommikul ärkasin, oli kogu mu keha valus, ma ei suutnud isegi soojendust teha. Teadsin, et ma ei suuda mängida,» seisis Bartoli pressiteates. «Hooaeg on olnud väga pikk, mu keha vajab lihtsalt puhkust.»

WTA meistrivõistlustele pääsevad mängima hooaja kaheksa parimat naist, juba varem olid oma koha kindlustanud maailma esireket Caroline Wozniacki, venelanna Maria Šarapova, valgevenelanna Victoria Azarenka, tšehhitar Petra Kvitova, venelanna Vera Zvonarjova, austraallanna Samantha Stosur ning hiinlanna Na Li.

Tänavu toimub WTA aastalõputurniir esimest korda Türgis Istanbulis, turniir algab järgmise nädala teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles