Video: Kielce Korona väravavaht tegi Ken Kallaste küljesisseviske järel piinliku prohmaka

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste (number 19) Kielce Korona särgis.
Ken Kallaste (number 19) Kielce Korona särgis. Foto: Kielce Korona / Twitter

Eesti jalgpallikoondise äärekaitsja Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona kohtus pühapäeval Poola kõrgliiga neljandas voorus koduväljakul Wroclawi Slaskiga ja teenis hooaja teise võidu.

Slask asus mängu juhtima juba kümnendal minutil: Korona vasakkaitsja Kallaste andis küljesisseviskest mänguvahendi Jakub Slowikule, kuid väravavahi pallipuude oli alla igasugust arvestust ja Slaski ründaja Marcin Robak avas mänguskoori.

Korona viigivärav sündis vaid kümme minutit hiljem, kui videokohtunike abiga määratud 11 meetri karistuslöögi realiseeris Elia Soriano. Väljakuperemehed kindlustasid võidupunktid kümmekond minutit enne lõpuvilet, kui sihile jõudis Maciej Gorski.

29-aastane Kallaste sai kirja teise täismängu sellel hooajal.

Korona paikneb Poola kõrgliigas seitsme punktiga viiendal kohal. Konstantin Vassiljevi tööandja Gliwice Piast hoiab üheksa silmaga kolmandat ja Sergei Zenjovi leivaisa Krakowi Cracovia kahe punktiga 15. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles