Kas Real müüb Tallinnas olles oma superstaari maha?

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric.
Luka Modric. Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS

Itaalia meedia väidetel on Madridi Real müümas maha oma meeskonna superstaari Luka Modricit, kelle liitumine Interiga on vaid vormistamise küsimus.

Sky Itaalia väidab, et Interi meeskond on pakkunud Modricile 6-aastase lepingu, millest neli mängiks Modric Itaalias ning kaks viimast Interi tütarklubis Hiinas Jiangsu Suningis. Väidetavalt on horvaat andnud suulise nõusoleku klubiga liitumiseks.

Siiski ei ole Madridi meeskond oma viimast sõna öelnud ning Hispaania väljaanne Marca vahendab, et Madrid pakub Modricile sellel nädalal veel ühe uue lepingu, millega peaks tema palk Realis tunduvalt suurenema.

Kuna aga Itaalia liiga üleminekuperiood lõppeb neljapäeval, peab lepingu sõlmima Modric enne seda, ehk ainuke variant lepingu sõlmimiseks on seda teha Tallinnas, kuna Modric osaleb kolmapäeval UEFA superkarikafinaalis, kus kohtutakse Madridi Atleticoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles