Milos Teodosic võrdles Luka Doncicit traagiliselt hukkunud Dražen Petroviciga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milos Teodosic (CSKA) ja Luka Doncic (Real Madrid) Euroliigas üheteise vastu mängimas
Milos Teodosic (CSKA) ja Luka Doncic (Real Madrid) Euroliigas üheteise vastu mängimas Foto: OSMAN ORSAL / REUTERS

Milos Tedosic rääkis intervjuus tuntud korvpalliajakirjale, et Luka Doncic on haruldane talent, keda Euroopa korvpall pole näinud alates Dražen Petrovici ajast.

Tedosic valmistub oma teiseks hooajaks NBA-s, kus ta mängib Los Angelesi Clippersi ridades. Ajakirjale Basketball Sphere rääkis Tedosic, mida ta arvab 19-aastasest imelapsest Doncicsist.

«Alates Petrovicist ei ole olnud ühtegi nii noort ja andekat talenti. Luka aitas Madridi Reali Euroopa meistritiitlini. Ta vedas kogu meeskonda terve hooaja vältel. Doncic oskab mängu üle viia tõeliselt kiiresti,» lausus Tedosic.

«Tal on kindlasti vaja mingit aega, et NBA-ga kohaneda, aga tal on kõrval Dirk Nowitzki ja lisaks sellele liitus ta klubiga, kes armastab mängida korvpalli veidike Euroopalikus stiilis,» rääkis Tedosic.

«Ma olen täiesti veendunud, et Doncicil on tulemas imeline NBA karjäär. Minu arvates liitus ta meeskonnaga täpselt õigel momendil. Ta on 19-aastane ja valmis ennast maksimaalselt arendama,» lausus Tedosic.

Dražen Petrovic oli samuti Horvaatias sündinud korvpallur, keda oli pärjatud erinevate auhindadega nii Euroliigas kui ka NBAs. Petrovic hukkus 28-aastaselt autoavariis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles