Galerii: iluuisutamise GP-sarja avaetapil käis põnevaim võistlus naiste üksiksõidus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel sai avalöögi tänavuse hooaja iluuisutamise GP-sari, esimene etapp peeti USAs Ontarios.

Kõige pingelisem võistlus oli naiste üksiksõidus kõrgeima poodiumiastme nimel, lõpuks jäi napilt peale lühikava järel juhtinud ameeriklanna Alissa Czisny, kes kogus kahe kavaga 177,48 punkti, kolmekordne Euroopa meister Carolina Kostner teenis 177,35 punkti ja pidi leppima teise kohaga. Kolmas oli rootslanna Viktoria Helgesson 145,75 punktiga, seejuures oli Helgesson mõlema kava arvestuses viies.

Tõelist klassi näitasid aga paarissõidus Saksamaad esindavad Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy – ebaõnnestunud lühikava järel viiendal kohal olnud paar uisutas parima vabakava ning kokkuvõttes tõusid nad 183,98 punktiga esimeseks.

Teise koha said hiinlased Dan Zhang – Hao Zhang 178,66 punktiga ning kolmas oli Kanada paar Kirsten Moore-Towers – Dylan Moscovitch 177,43 punktiga.

Meeste üksiksõidus sai esimese GP-etapivõidu tšehh Michal Brezina 216 punktiga, teine oli belglane Kevin Van Der Perren 212,48 punktiga ning kolmas jaapanlane Takahiko Kozuka 212,09 punktiga.

Jäätantsus said kindla esikoha valitsevad maailmameistrid, ameeriklased Meryl Davis ja Charlie White 178,07 punktiga. Teised olid prantslased Nathalie Pechalat ja Fabian Bourzat 156,29 punktiga ning kolmanda koha sai Leedut esindav paar Isabella Tobias – Deividas Satgniunas 132,58 punktiga.

Vaata kõiki tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles