Atletico ametlikule treeningule eelnes ebasportlik tegu (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone ja German Burgos (paremal).
Diego Simeone ja German Burgos (paremal). Foto: Juan Medina / Reuters

Samal ajal kui Madridi Atletico jalgpallimeeskonna peatreener Diego Simeone, mängijad Diego Godin ja Koke UEFA superkarikafinaali eelsel pressikonverentsil meediaga suhtlesid, toimus Lilleküla staadionil ebasportlik tegu.

Nimelt valmistus Atletico esimeseks ametlikuks treeninguks Lilleküla staadionil ning meeskonna abitreenerid ja töötajad seadsid jalgpalliväljakut erinevate atribuutidega valmis. Mängijad polnud veel väljakule tulnud ning kaamerasilmad püüdsid kinni Simeone ühe peamise abimehe German Burgose, kes treeneritepingil sigaretti kimus.

49-aastase Burgose näol on tegu endise Atletico ja Argentina koondise väravavahiga. Atleticos täidab ta abitreeneri rolli alates aastast 2011 ehk on algusest peale kuulunud Simeone meeskonda. Enne seda töötasid treenerid lühikest aega koos Itaalias ja Argentinas.

Superkarikafinaal Madridi Real - Madridi Atletico algab kolmapäeval kell 22.00.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles