Marat Safin otsustas tennisistina jätkata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marat Safin
Marat Safin Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Tipptennisest loobumist kaalunud Venemaa esindaja Marat Safin teatas oma koduleheküljel, et kavatseb veel vähemalt ühe hooaja võistelda.

Oktoobri lõpus Pariisis tennise Masters-turniiri avaringis 0:6, 6:7 argentiinlasele Juan Monacole kaotanud Safin sõnas pärast mängu pettunult, et võib tipptennisest loobuda.

«Tahan nautida oma elu ka ilma tenniseta. Pean otsustama, kas jätkata või mitte,» ütles endine maailma esireket Safin toona. «Pean asjad enese jaoks läbi mõtlema. Viimased kolm aastat on olnud väga pingelised.»

Pärast puhkust Miamis ja paaril näidisturniiril osalemist otsustas Safin aga, et võistleb ka tuleval hooajal. Tatarlase kodulehekülje andmetel võistleb Safin jaanuari alguses Austraalias Hopmani karikal, kus mängib koos oma õe Dinara Safinaga, seejärel osaleb ta Kooyongi turniiril ning siis Austraalia lahtistel meistrivõistlustel.

Austraalia lahtistel on Safinil 29. asetus.

Safin on karjääri jooksul võitnud kaks suure slämmi turniiri – 20-aastasena alistas ta 2000. aastal USA lahtiste finaalis Pete Samprase, 2005. aastal võitis Austraalia lahtistel Lleyton Hewittit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles