Nõmme Kalju pääses üllatuskaotusest lõpu eel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kirss (mustas)
Robert Kirss (mustas) Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti jalgpallikarikavõistluste 1/16-finaalis sai Premium liiga liider Nõmme Kalju võõrsil 3:2 jagu Kuressaarest.

Robert Kirss viis pealinlased küll 8. minutil juhtima, kuid saarlased pääsesid Sander Lahe 58. ja 66. minuti tabamustest 2:1 ette. Kalju poolelt seadis jalule viigi Maximiliano Achille Ugge täpne penalti 84. minutil ning külalistele tõi võidu Kirsi värav 90.+4. minutil.

Premium liiga klubidest pääsesid edasi ka kodus mänginud Tartu Tammeka ja Paide Linnameeskond. Tammeka alistas Martin Jõgi 16. minuti tabamusest Tallinna Flora U21 meeskonna ning Paide oli 2:1 üle oma kolmandast ešelonist. Paide esindusmeeskonna väravad lõid Magnar Vainumäe 41. ja Michael Lilander 76. minutil, Linnameeskond III tabamuse sepistas 53. minutil Volodja Erdei.

Mängupäeva neljandas duellis sai Elva võõrsil 3:2 jagu Viimsi JKst. Elva poolelt olid täpsed Ats Joandi 16., Paul-Feliks Frei 49. ja Andris Altsaar 90.+3. minutil penaltist. Viimsi tabamused viimistlesid Tauri Tursk 10. ning Alari Verev 83. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles