Düsseldorfi sprindi võitis Majdic, Sirge sai 26.koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaili Sirge.
Kaili Sirge. Foto: SCANPIX.

Kaili Sirge pääses murdmaasuusatamise MK-etapil Düsseldorfis vabatehnikasprindis küll veerandfinaali, ent seal edasi murda ei õnnestunud. Võistluse esikoha teenis sloveenlanna Petra Majdic.

 Majdicile oli see tänavuse hooaja kolmas esikoht sprindis.

Finišis edastas Majdic 0,2 sekundiga venelannat Natalja Matvejevat ja norralannat Maiken Caspersen Fallat.

Fotofiniš andis teise koha Matvejevale, üllatuslikult finaali pääsenud vaid 18-aastane norralanna Falla sai kolmanda koha.

Neile järgnesid järgnesid rootslanna Lina Andersson (+1,4), itaallanna Arianna Follis (+1,5) ja venelanna Natalja Narõškina.

Sirge sai kokkuvõttes 26. koha.

Sirge võistles veerandfinaalis Mia Erikssoni (Rootsi), Claudia Nystadi (Saksamaa), Vesna Fabjani (Sloveenia), Aurore Guinet' (Prantsusmaa) ja Britta Norgreniga (Rootsi), eestlanna jäi oma sõidus viimaseks, kiireim selles veerandfinaalis oli Eriksson.

Düsseldorfi tänavatel sõidetavas sprindis sai Sirge kvalifikatsioonis kirja 17. aja. Sirge kaotas eelsõitude kiireima aja kirja saanud rootslannale Lina Anderssonile 2,96ga.

Kaija Udras lõpetas 44. kohaga, kaotades Anderssonile 6,81ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles