Visnapuu: ühepunktiline võit on alati magus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Amis (keskel palliga) viskas napis võidus üleplatsimehena Tartu eest 28 punkti.
Bill Amis (keskel palliga) viskas napis võidus üleplatsimehena Tartu eest 28 punkti. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool teenis korvpalli Balti liiga eliitdivisjonis teise võidu, alistades koduväljakul põnevas lõpuheitluses 85:84 Venemaa klubi Ljubertsõ Triumphi.


«Ühepunktiline võit on alati magus, emotsionaalselt on see väga hea, aga alati on ka teine pool,» nentis Tartu Ülikooli peatreener Indrek Visnapuu. «Tehnilist praaki tuli liiga palju, sellele tuleb treeningutel uuesti rõhku panna.»

Üleplatsimees oli mängus Bill Amis, kes viskas 28 punkti ja võttis üheksa lauapalli. «Bill tegutses rünnakutel hästi, ta tegi hea mängu,» tundis Visnapuu heameelt.

Kolmanda veerandaja alguses tabas Tartut ka väike tagasilöök – korvialuses heitluses sai viga Marek Doronin, kes pärast seda pingile võeti ning mängu enam tagasi ei tulnud. «Selg sai viga, aga praegu ei oska seda rohkem kommenteerida,» sõnas Visnapuu. «Igatahes polnud ta suuteline rohkem mängima.»

Viimasel veerandajal eemaldati mängust Triumphi leedulasest peatreener Valdemaras Chomicius, kes polnud kohtunikega rahul ning viskas nördimuse väljendamiseks end selili. «Mulle tundus, et nende pink sai valesti aru, nad arvasid, et viga vilistati ühele mehele, aga tegelikult teisele, ning seetõttu läksid nad endast välja,» arvas Visnapuu.

Korvpall
Balti liiga

Tartu Ülikool – Ljubertsõ Triumph 85:84
Tartu: Amis 28+9 lp, Sokk 13, Veideman 12, Allingu 8, Doronin 8, Leppik 6, Saage 5, Paade 5.
Triumph: Jefferson 24, Vihhrov 14, McKee 13, Kuzjakin 10, Zvarõkin 7, Andrejev 6, Solovjov 4, Karasjov 4, Kurtsevitš 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles