Korjus saab Abu Dhabis testida vormel-1 autot

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Vormel Renault 3.5

Internetti lekkis uudis, et Kevin Korjus testib koos teiste noorte vormelipilootidega novembri keskel Abu Dhabis vormel-1 autot.

Test peetakse pärast Abu Dhabi vormel-1 etappi (võistlussõit peetakse 14. novembril), kus Korjus sõidab koos Robert Wickensi ja Christian Fitorisega Lotus Renault GP tiimi masinaga.

Lisaks Korjusele ja Wickensile sõidavad Vormel Renault 3.5 sarja selle hooaja kõvematest nimedest Abu Dhabi testimisel kaasa väidetavalt Alexandre Rossi (Team Lotus) ja Jean-Eric Vergne (Red Bull).

«Meile on sellist asja lubatud, kuid enne, me ei taha enne hõisata, kui Kevin seal samas roolis ei istu,» kommenteeris Hispaanias viibiv Korjuse mänedžer Raivo Tamm. «Viimasel etapil Kataloonias küsisin selle üle, kas Kevin ikka saab selle testi ja siis seda küll kinnitati, aga ma kordan, et sajaprotsendiliselt on asi kindel siis, kui raja äärs oleme.»

Praegu Kataloonias GP3 sarja testimisel osalev Korjust Postimees ei tabanud



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles