Gorodilov-Koger lõpetasid EMi kümnenda kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger
Konstantin Gorodilov ja Emma- Leena Koger Foto: Liis Treimann

Noorte klassis võistlev Eesti tantsuspordipaar Konstantin Gorodilov – Emma-Leena Koger jõudis 20. detsembril Riias toimunud Euroopa meistrivõistlustel standardtantsudes poolfinaali, lõpetades kümnenda kohaga.

EM-i võitis Venemaa paar Danil Ulanov – Anastasia Glazanova.

Teine Eestit esindanud paar, Paul Reinolt – Madli Pappa, sai EM-il 17. koha. Mõlemad tantsuspordipaarid treenivad klubis Kreedo Dance.

«Euroopa meistrivõistlused panid punkti meie selle aasta võistlustele ja kümnes koht on päris kena tulemus, arvestades et tegemist oli standardtantsude meistrivõistlustega. Ladina-ameerika tantsudes ja kümnes tantsus oleme praegu tugevamad, ja kohad rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt tõestavad seda,» sõnas Emma-Leena Koger hooaja viimase võistluse järel.

«Noorte klassis võistleb väga tugevaid paare kuid tantsuspordi eliiti kuuluvad enamasti Euroopa paarid. Seetõttu oli meile enam-vähem selge, et oleme parketil koos jälle samade paaridega, kellega kahe nädala eest Hispaanias MM-il võistlesime ja mõnda õnnestus ka edestada,» lisas Konstantin Gorodilov.

Kahe nädala eest toimunud MM-il standardtantsudes saavutas tantsupaar Gordilov – Koger 12. koha. Tänavusel MM-il ladina-ameerika tantsudes tuli Gorodilov – Koger kuuendale kohale, kümnes tantsus seitsmendale kohale. Tallinnas peetud tänavustel IDSFi maailma karikasarja võistlustel oli Gorodilov – Koger kõige edukam Eesti tantsupaar, saavutades mõlemal võistlusalal poodiumikoha, võites ladina-ameerika tantsudes ja tulles standardtantsudes kolmandale kohale.

Gorodilov ja Koger on tänavused Eesti meistrid noorte klassis kõigil tantsuspordi aladel: standardtantsudes, ladina-ameerika tantsudes ja ka kümnes tantsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles