Tanel Sokk vahetab klubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk.
Tanel Sokk. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Augusti alguses sai selgeks, et kolmel hooajal valitseva Eesti korvpallimeistri BC Kalev/Cramo meeskonna värve esindanud Sten Sokk jätkab oma korvpallurikarjääri Kreekas, liitudes sealse esiliigaklubi Saloniki Iraklisega. Vaatamata sellele ei jää Soku nimi BC Kalev/Cramo fännidele ja poolehoidjatele võõraks, sest klubiga taasliitub viimati 2013/2014 hooajal Tallinna esindusmeeskonnas mänginud tagamängija Tanel Sokk.

Viimased neli hooaega Tartu meeskonda esindanud 33-aastane ja 188 sentimeetri pikkune endine Eesti koondise tagamängija liitus esmakordselt BC Kalev/Cramo meeskonnaga 2006/2007 hooaja alguses. Pärast nelja eemal oldud aastat on taas käes aeg BC Kalev/Cramo särk selga tõmmata ning alustada oma üheksandat hooaega endise koduklubi rivistuses, kirjutab BC Kalev/Cramo oma koduleheküljel.

Möödunud hooaja statistika näitab, et Tanel Sokk on siiani oma parimate päevade headuses. Kohalikus meistriliigas 29 mängu mänginud kogenenud tagamängija veetis platsil keskmiselt 30 minutit, visates keskmiselt 11,9 punkti, jagades 5,0 resultatiivset söötu ja võttes 2,1 lauapalli. Balti liigas, kus Tartu meeskond lõpetas Tanel Soku juhendamisel kõrgel kolmandal kohal, olid vastavad statistilised näitajad 9,3 punkti, 4,6 söötu ja 2,1 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles