Kergejõustikuliidu senine peatreener lahkus ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivo Normak
Aivo Normak Foto: Liis Treimann

Eesti Kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normak lahkub 4. novembril pärast seitsmeaastast tööd ametist.

Normak märkis, et lahkub ametist isiklikel põhjustel.

«Need ligi seitse aastat, mis olen alaliidus töötanud, on olnud täis huvitavaid väljakutseid ja pakkunud rõõmu nii kergejõustiklaste sportlike saavutuste kui ka organisatoorsete õnnestumiste üle. Hindan saadud kogemusi väga kõrgelt. Nüüd soovin esmalt puhata ja veeta võimalikult palju aega oma perega. Seejärel olen valmis tegelema uute tööalaste väljakutsetega, võimalik, et mõnest teisest valdkonnast. Minu armastus kergejõustiku vastu ei ole aga kuhugi kadunud ja kindlasti soovin tulevikus kergejõustikuga seotud projektides võimalusel vabatahtlikuna kaasa aidata,» rääkis Normak.

Eesti Kergejõustikuliidu presidendi Erich Teigamägi sõnul on Normaku panus alaliidu töösse ja sportlaste heaolusse olnud suur. «Täname head kolleegi Aivot tema aastatepikkuse töö ja pühendumise eest ning soovime talle ka edasistes tegemistes edu ja jõudu,» sõnas Teigamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles