Lopetegui: pole normaalne, et laseme endale lüüa neli väravat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julen Lopetegui
Julen Lopetegui Foto: SCANPIX

Madridi Reali peatreener Julen Lopetegui lausus superkarikafinaali järgsel pressikonverentsil, et Atletico lõi otsustavad väravad vastupidiselt mängu käigule, kuid tunnustas siiski vastast.

«Tõsi, et alustasime mängu hästi. Nad lõid küll kohe kiire värava, seda me ei oodanud, aga siis suutsime mängu enda kasuks pöörata. Olime neist suure osa mängust üle, aga ei suutnud tehtule punkti panna. Nad kasutasid meie pakutud võimalused ära, Atletico suudab seda. Mulle tundus, et lisaaja esimesel poolajal kontrollisime mängu. Aga võidab see, kes lööb rohkem väravaid, ja täna olid nemad parem meeskond. Kolmanda värava järel võtsime rohkem riske,» tõdes Lopetegui.

«Atletico karistas ära meie väikese vea ja lõi kolmanda värava. Siis pidime juba rohkem mehi rünnakule saatma ja see maksis meile kätte. Lisaaja esimene pool oli väga hea. Mis oli tänases mängus negatiivset? Me kaotasime ja lasime endale lüüa neli väravat. See pole normaalne,» lausus Lopetegui.

Kas Reali mängijad pole enam piisavalt võidujanused? «Need mängijad on võitnud palju tiitleid, aga see pole neilt võidunälga röövinud. Eelmisel hooajal ei jõudnud Real liigas soovituni ning nüüd, kui kaotasime karika, mida tahtsime võita, peame keskenduma pühapäeval algavale liigale. Tööd teeme kõige kallal, mitte ainult neis valdkondades, kus eksisime. Muidugi meile ei meeldi vead, aga peame arenema igas asjas. Mis tunne on kaotada esimene mäng Reali peatreenerina? Muidugi olen kurb ja mängijad ka, see on normaalne tunne. Aga homme peame hakkama juba ärgates mõtlema uuele liigahooajale,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles